Válassza az eredetit hologram nélkül is!

A megújult csomagolásaink kupakján már nem szükséges keresned az eredetiséget jelző hologramot. A számos fejlett hamisítványvédelemmel ellátott és egyedileg gyártott flakonok eredetisége hologram nélkül is azonosítható.

Könnyen ellenőrizheted a termék eredetiségét a flakonon feltüntetett QR kód segítségével.

Az ellenőrzés folyamata:

Első lépésként olvassa be telefonja segítségével a QR kódot! Amennyiben először ellenőrzi az eredetiséget, kérjük töltse le az automatikusan felajánlott TOTAL ACF alkalmazást.

Miután az applikációt sikeresen letöltötte, fordítsa vízszintbe telefonját. A használat lépései meg fognak jelenni képernyőjén, amelyeket a „NEXT” gomb nyomogatásával követhet végig. Amennyiben kihagyná a lépések áttekintését, kattintson a „SKIP” gombra.

hu-new-lub-1.jpg
hu-new-lub-2.jpg

 

Fordítsa telefonját vízszintbe és tartsa minimum 15 centiméterre a flakontól.

 

hu-new-lub-3.jpg

 

Ügyeljen arra, hogy a vízszintben levő készülekét egyenesen tartsa!

 

hu-new-lub-4.jpg
hu-new-lub-5.jpg

 

A készülékén megjelenő QR kódot igazítsa képernyőjén keresztül a flakonon levő QR kódhoz és nyomja meg a „CHECK” gombot!

 

hu-new-lub-6.jpg
hu-new-lub-7.jpg

 

Abban az esetben, ha készülékét nem megfelelő szögben tartaná, az alkalmazás jelezni fog. A telefon vakuját a képernyőn megjelenő körbe próbálja meg irányítani, így fog telefonja egyenes szögbe kerülni és azonnal meg is állapítja az applikáció a termék eredetiségét.

 

resizer-video.png
hu-new-lub-8.jpg

 

A QR kódos ellenőrzésen felül, vizsgálja meg a termék új kialakítású kupakjának épségét. A termék eredetisége csak úgy garantálható, ha a flakon korábban nem volt felbontva és a zárófólia kibontás előtt sértetlen. 

resizer-video.png