A Total és az Aston Martin globális partneri együttműködése folytatódik

wec-201819-news.jpg

A Total Csoport meghosszabbítja a kenőanyagok és műszaki támogatás területére vonatkozó partneri együttműködését az Aston Martin Racing társasággal.

Az Aston Martin a TOTAL QUARTZ INEO DYNAMICS olajat ajánlja a DB11 twin-turbo gépkocsik kétliteres V12,5 motorjaihoz.

Aston Martin a TOTAL EXCELLIUM üzemanyagot ajánlja

Párizs, 2018. február 20. - A Total, a világ negyedik legnagyobb energetikai vállalata, és a sportautókat gyártó Aston Martin az Aston Martin Racing versenycsapatával együtt örömmel tudatják, hogy egészen 2019-ig meghosszabbították "driver of excellence" partneri együttműködésüket.

Szakértelem a teljesítmény szolgálatában

A Total és az Aston Martin örömmel tudatják, hogy a 2016 májusában megkötött partneri együttműködésük továbbra is folytatódik.

A FIA World Endurance Championship hosszútávú-világbajnokság keretén belül folytatott kétéves szoros együttműködésük hozzájárult az Astor Martin Racing versenycsapatának győzelméhez a 2016 évi GTE Pro és a 2017 évi GTE AM versenyeken, 2017-ben pedig segített megnyerniük a tekintélyes La Mans-i 24 órás versenyt a GTE Pro kategóriájában. A Total műszaki vonatkozásban vesz részt az új Aston Martin Vantage GTE kifejlesztésében. Ez az új autó szerepel majd a Wordl Endurance Championship 2018-2019 évi Super Season versenyein, ami a 2018 évi WEC 6 órás Spa-Francorchamps versennyel nyit és a Le Mans-i 24 órás futammal éri el csúcspontját 2019-ben. A szezon folyamán mindkét verseny kétszer kerül megrendezésre.

A Total Lubrifiants minden World Endurance Championship versenynél pályamenti mérnökeivel és olajelemző laboratóriumaival nyújt szakmai támogatást a csapatnak. Megkérdőjelezhetetlen szakértelmük, valamint a Forma 1-en szerzett sokéves tapasztalatuk egyedülálló és nélkülözhetetlen, és a FIA WEC versenyeken kizárólag az Aston Martin Racing csapata számára elérhetőek.

Total - az Aston Martin társaság energetikai partnere

A Total és az Aston Martin szoros együttműködésben dolgoznak a kifejezetten ennek a brit autógyártó vállalatnak a motorjaihoz készülő kenőanyagok fejlesztésében.
Az Aston Martin a TOTAL QUARTZ INEO DYNAMICS 0W-20 olajat ajánlja a DB11 autói kétliteres V12.6 twin-turbo motorjaihoz.
A Total Lubrifiants a nyolchengeres motorral felszerelt DB11, valamint a nemrég piacon megjelenő Vantage autókhoz használható más termékeket is kínál.

"A TOTAL QUARTZ motorolaj azzal, hogy a FIA WEC versenyeknél megnövelte autóink teljesítményét és megbízhatóságát, döntő szerepet játszott az Aston Martin Racing csapat sikereiben. Nagy örömünkre szolgál, hogy kiterjesztettük együttműködésünket a kupé, roadster és a garancia utáni szolgáltatások területére is úgy, hogy vállalatunk ügyfelei továbbra is ki tudják használni azokat a műszaki újdonságokat, melyeket partner vállalatunkkal, a Total Csoporttal folyamatosan közösen fejlesztünk ki", mondta Simon Sproule, az Aston Martin Lagonda Ltd. alelnöke és marketing igazgatója.

"Partneri együttműködésünk meghosszabbítása az Aston Martin társasággal nagy öröm számunkra. Az utóbbi két évben sikeresen dolgoztunk együtt az egyik legmegterhelőbb és a La Mans-i 24 órás versenyt magába foglaló FIA világbajnokságon való részvételünkkel összefüggésben megjelenő problémák megoldásán. Jelenleg szakértelmünket és know-how-inkat a kutatás és fejlesztés terén arra összpontosítjuk, hogy kifejezetten az Aston Martin társaság motorjaihoz készült kenőanyagokat és üzemanyagokat tudjunk szállítani", nyilatkozta Mathieu Soulas, a Total Lubrifiants alelnöke.

Ezen kívül az Aston Martin a TOTAL EXCELLIUM-ot, azt az üzemanyagot ajánlja, mely a motor fontos alkatrészeinek tisztítására és karbantartására szolgáló speciális adalékanyagokat tartalmaz. Ez benzinmotorok esetében akár 99%*-kal is csökkenti a szennyeződést, javítja az üzemanyag kihasználtságát és meghosszabbítja annak élettartamát. A Total Csoport az Aston Martin energetikai partnereként szállítja az üzemanyagot minden gaydoni gyár kapuján kilépő autóhoz.

Az Aston Martin társaságról:

Az Astor Martin egyedülálló hagyománnyal rendelkező brit luxus sportautó gyártó vállalat. Ezt a nagyhírű márkát a legújabb technológiák alkalmazása, a kiváló kézműves kidolgozás és az utolérhetetlen elegancia jellemzi. Legismertebb modelljei a DB11, Rapide S, Vanquist S, Vantage S és a Vanquish Zagato. Gaydoni (Anglia) gyárában az Aston Martin utánozhatatlan stílusú és teljesítményű sportautókat tervez és gyárt, és azokat a világ 53 országába exportálják.

Az 1913-ban alapított társaság nyilvánosságra hozta fennállásának második évszázadára vonatkozó terveit (Second Century plan). Elsődleges céljuk a növekedés hosszútávon történő megtartása. Ennek a tervnek felel meg a DB 11-et és az új Vantage gépkocsit is magába foglaló új modellek kínálata, a RapidE and DBX elképzelései, a Lagonda Lagonda Taraf modell formájában történő újjászületése, valamint a wellsi St. Athanban egy új gyár építése. Az Aston Martin egy 2800 alkalmazottal dolgozó magánvállalat.

A Total Lubrifiants társaságról

A Total Lubririants világvezető motorolaj és kenőanyag gyártó és forgalmazó vállalat. Világszerte 41 gyára, és 150 országban összese 5 800 alkalmazottja van. A társaság olyan innovatív, hatékony és környezetkímélő termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek fejlesztésén kutató- és fejlesztőközpontjában több mint 130 specialista dolgozik. A Total Lubrifiants az autógyártás, az ipar és a hajógyártás kiemelkedő partnere. lubricants.total.com

A Total vállalatról

A Total Csoport globális energiagyártó és forgalmazó, gáz-és olajkereskedelemmel foglalkozó vezető nemzetközi vállalat, továbbá az alacsony széntartalmú energia területének kiemelkedő szereplője. Mind a 98 000 alkalmazottunk olyan jobb energia előállításán fáradozik, mely biztonságos, tiszta, hatékonyabb, technológiailag fejlettebb és egyben a legtöbb ember számára elérhető. A Total Csoport világszerte 98 000 főt alkalmaz, akik a jobb, megbízhatóbb, tiszta, hatékonyabb és megújuló, továbbá a lehető legtöbb ügyfél számára elérhető energia kutatásán és szolgáltatásán dolgoznak. A Total Csoport a világ 130 országában van jelen és arra törekszik, hogy a vállalat tevékenységei gazdasági, szociális és environmentális területen pozitív és tartós előnyöket eredményezzenek.

resizer-video.png